top of page
LITERÀRIA

Un crimen con clase

Julia Seales

Papereria Més Paper

1 d’agost de 2023, a les 5:00:00

Editorial: LUMEN

Temàtica: Novel·la Negra/ Misteri 

Any Publicació: 2023

Numero de pagines: 384Sinopsi:  

Beatrice Steele, del petit municipi de Swampshire, al camp anglès, mai no ha encaixat en la definició d'una veritable dama segons l'estricte codi de conducta que hi regeix: no sap cosir ni té talent per a la música. Viu sense ensurts amb la seva mare, que té com a única obsessió aconseguir un bon partit per a les seves filles, amb el seu pare, un bromista sense remei, i amb les seves dues germanes menors. No obstant, Beatrice guarda un secret: somia resoldre casos de crims reals sobre els quals llegeix al diari i fins i tot ha arribat a cartejar-se amb un inspector de Londres. Si algú s'assabentés de la seva estranya afició, Beatrice seria considerada una bestiola rara i seria expulsada per sempre del seu respectable cercle social. Quan un misteriós detectiu caigut en desgràcia es deixa veure sense motiu a Swampshire durant el gran ball de tardor i el solter d'or amb qui la seva mare vol casar una altra de les seves filles, Louisa, es desploma al mig del saló, Beatrice intueix que estan atrapats amb un assassí i que és l'oportunitat perfecta per resoldre un crim.

Julia Seales és novel·lista i guionista. Té un Màster en Guió de Cinema per la UCLA i una llicenciatura en Filologia Anglesa per la Universitat de Vanderbilt. Ha treballat en programes com la sèrie Sr. i Sra. Smith, protagonitzada per Donald Glover i Maya Erskine. És una anglòfila empedreïda i sent passió tant pels casos criminals com per Jane Austen. Va néixer a Kentucky, on, segons afirma, va aprendre modals. Viu a Los Angeles.

Un dels debuts més esperats de’aquest any, amb ressons d’Agatha Christie y Jane Austen que ja esta sent adaptat al cine.


COMENTARIS

Per a comentar cal iniciar sessió

Comments
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page