top of page
LITERÀRIA

The long call

MMJ

1 de setembre de 2023, a les 7:00:00

Editorial: PAN MACMILLAN

Temàtica: Novel·la policíaca i de misteri. Novel·la negra

Any Publicació: 2021

Número de pàgines: 400

Idioma: AnglésSinopsi


"In North Devon, where the rivers Taw and Torridge converge and run into the sea, Detective Matthew Venn stands outside the church as his father's funeral takes place. The day Matthew turned his back on the strict evangelical community in which he grew up, he lost his family too"


Així comença el betseller de l'autora anglesa Ann Cleeves. Aquest llibre t'atrapa i mantén l'intriga des de la primera línia. El detectiu Matthew Venn ha tornat, no només per plorar el seu pare a distància, sinó per fer-se càrrec del seu primer cas important a la regió de Two Rivers; un lloc complex no tan idíl·lic com els turistes suposen. S'ha trobat un cos a la platja prop de la nova casa de Matthew: un home amb el tatuatge d'un albatros al coll, apunyalat fins a la mort. Trobar l'assassí és l'únic focus de Venn, i la investigació del seu equip el portarà directament de tornada a la comunitat que va deixar enrere, i els secrets mortals que aguaiten allà.


Durant la investigació del cas molta gent del passat de Matthew es vorà involucrada i farà que aquest jove detectiu revisca el seu passat que li ha costat molt d'oblidar. Recordarà històries que pensava que estaven soterrades al seu subconscient i al mateix temps farà que el seu present es "tambaleje".


Remoure el passat mai ha portat res bo però en aquest cas serà necessari per a resoldre l'assassinat d'un home, tanmateix serà una forma de què Matthew faça per fi les paus amb ell mateix.

COMENTARIS

Per a comentar cal iniciar sessió

Comments
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page