top of page
EDITORIAL

Saluda

Jorge Gumbau Mollar

1 de novembre de 2023, a les 8:00:00

Benvolgut/da lector/a,

Després de mesos de treball hem pogut dur a terme aquest projecte d’impressió que ja no és ben bé un projecte, sinó una realitat.

En juliol vam llançar la nostra primera edició en versió digital i hui ja anem per la cinquena, a poc a poc anem aconseguint l’objectiu primer d’aquesta revista: fer de Betxí un poble més viu. Aquest és l’únic significat d’aquest projecte social i cultural, concebre el nostre poble com un organisme viu fet de persones de carn i os que necessiten parlar i expressar-se, perquè quan el poble calla, el poble mor.

Naturalment, tot aquest projecte no haguera sigut possible sense l'ajuda de vosaltres, els lectors i els escriptors, que redacten articles desinteressadament. Cal no oblidar el factor econòmic i per això vull agrair l’ajuda rebuda per part de la Fundació Novessendes, que va confiar en aquesta iniciativa des del primer dia, i de les altres entitats col·laboradores que han fet possible que hui tinguem aquesta revista en les nostres mans. L'oportunitat perquè s'anuncien és també una ocasió per a fomentar el consum al comerç local, que és tan important mantindre en aquests temps de globalització.

Hui la revista comença una nova etapa, esperem que ens acompanyeu al llarg d’aquesta. Una i mil gràcies per la vostra col·laboració i esperem continuar avançant i fer de Betxí un poble cada dia més viu.

Salut!

Jorge Gumbau Mollar

Director de Som Betxí

COMENTARIS

Per a comentar cal iniciar sessió

Comments
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page