top of page
ACTUALITAT

S'obri la convocatòria II Premis Llaurant-Diputació de Castelló

Novessendes

2 de juny de 2024, a les 7:00:00

Des de la Diputació de Castelló i la Fundació Cívica Novessendes presentem l’Espai Test Agrari Horta del Rajolar, amb el qual es vol promocionar l’emprenedoria i enfortir la xarxa professional del sector agroecològic de la província de Castelló.  


Els premis a propostes agroecològiques innovadores, per l’ocupació i l’emprenedoria en l’àmbit de l’Espai Test Agrari Horta del Rajolar, suposen el reconeixement de les candidatures aspirants a integrar-se en el programa formatiu que tindrà lloc entre els mesos de setembre i desembre de 2024. El període per presentar candidatures s’obri el 31 de maig i durarà fins al divendres 5 de juliol de 2024. 


La presentació pública del projecte es realitzarà a la I Jornada d’Agricultura Ecològica, Fonts d’Oportunitats Laborals i Creació de Valor Ambiental de Ribesalbes l’1 de juny, i a la Jornada de portes obertes de l’Horta del Rajolar de Betxí del 8 de juny. Tant en aquestes jornades com al llarg del mes de juny, l’equip tècnic de la Fundació estarà a la disposició de les persones candidates que vulguen optar a les diferents modalitats de la convocatòria: inclusió per a la promoció del relleu generacional, investigació per a la promoció d’innovacions i la creació de coneixement col·lectiu, i ocupació pel caràcter emprenedor, per a persones amb experiència prèvia als sectors agrari o agroecològic.


L’Espai Test Agrari Horta del Rajolar, ja forma part de la Red de Espacios Test Agrarios (RETA) estatal, donat que es pretén complementar l’horta i la seua infraestructura associada amb un programa formatiu que facilite el procés d’instal·lació progressiva de noves persones al sector de l’agroecologia, afavorint així el relleu generacional i la promoció d’un sistema alimentari territorialitzat. 


Esperem poder reunir a un bon grup de persones emprenedores que amb aquesta iniciativa puguen viure l’experiència real i l’aprenentatge del que suposa la producció agroecològica i la comercialització de proximitat, a més de tindre un acompanyament idoni i adaptat a les necessitats del seu propi projecte. 


Més informació i bases de la convocatòria:

https://novessendes.org/es-convoquen-els-ii-premis-llaurant-diputacio-de-castello/

COMENTARIS

Per a comentar cal iniciar sessió

Comments
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page