top of page
POLÍTICA

Partits Polítics - Setembre 2023

1 de setembre de 2023, a les 7:00:00

*Aquesta secció és perquè tots els partits locals del poble puguen expressar-se. No es restringeix a cap grup polític la seua participació. El periòdic no es fa responsable del contingut que ací s'exposa.

 

Betxí comença la reforma del vestuari al camp de futbol municipal Pepe Peirats.
L’alcaldessa Carla Nebot ha visitat les obres per veure com van.

L’ajuntament de Betxí ha començat aquest dimecres amb les obres del vestuari que faltava per modernitzar al camp de futbol municipal. Aquesta obra serà una de les actuacions que es portaran a terme durant aquests mesos al camp de futbol, com es la millora dels seients, pintar o posar noves reds.


Estes obres tenen una inversió total que supera els 13.000€ i s’afegeixen a les diverses obres que s’han fet els últims anys en les instal·lacions esportives locals, com el poliesportiu municipal o el mateix camp municipal.


Una necessitat que ha explicat la alcaldessa “primordial per a que aquesta temporada futbolística tots puguen tindre un vestuari amb condicions i adaptat. Des de el ajuntament es continuarà apostant pels esports i estarem al costat de tots els clubs i entitats així com dels esportistes locals”

_________________

El betxinenc Iker Moreno Morata, campió d'Espanya Sub-18 en Decatló.
El jove atleta va aconseguir la millor cinquena marca de la història de la categoria en el campionat celebrat a Gijón.

L'atleta Iker Moreno Morata, de 17 anys, es va proclamar la setmana passada campió d'Espanya sub-18 en la modalitat de decatló, en el campionat nacional celebrat a Gijón. El betxinenc va tancar la seva participació amb 7.112 punts, una xifra que li va servir per a penjar-se la medalla d'or.


L'esportista del Platges de Castelló va aconseguir, a més, batre la seua pròpia marca personal i amb els 7.112 punts que va aconseguir en les diferents proves va establir el cinquè millor rècord d'Espanya de tots els temps en la seua categoria.


Després d'aconseguir l'or en el campionat d'Espanya, el pròxim pas de Moreno serà disputar durant els pròxims dies amb la Selecció Espanyola sub-18 un enfrontament contra Portugal a la ciutat lusitana de Leiria. En aquest cas, l'esportista competirà en la modalitat dels 100 metres barres.


L'alcaldessa de Betxí, Carla Nebot, ha elogiat a l'atleta del municipi destacant que “és un referent per a la localitat en l'esport”. A més, la primera edil ha assenyalat que “Betxí té una gran riquesa esportiva i des de l'Ajuntament de Betxí recolzarem tots els esports, tant associacions com esportistes individuals, perquè puguen continuar creixent i donant alegries al poble”.

_________________

Betxí guardona als premiats en la "X ruta de la tapa i el montadet"
L'alcaldessa Carla Nebot ha rebut als guanyadors en el seu despatx per a fer el lliurament dels trofeus.

L'Ajuntament de Betxí ha realitzat el lliurament de premis als guanyadors de la ‘X Ruta de la tapa i el montadet’, després de realitzar-se el sorteig i votacions en la comissió de Cultura.


El premiat en el sorteig dels participants que van completar com a mínim el 75% del passaport de la Ruta ha estat Jordi Franch Calpe, que podrà gaudir d'una experiència de enoturisme en el celler Pago de Tharsys, situat a Requena. D'altra banda, la tapa amb més vots va ser la del Bar Casa Ramón, amb nom ‘LJCQ’.


L'alcaldessa, Carla Nebot, ha destacat que “des de l'ajuntament es continuarà fent costat a l'hostaleria, promovent actes com aquest per a continuar ajudant i que siga un impuls per als bars, pubs i restaurants de la nostra localitat”.

_________________

Betxí contracta a 24 persones durant l'estiu fomentant l'ocupació agrària.
Els empleats realitzaran labors de neteja i manteniment de barrancs i rius per a disminuir els riscos d'incendi.

L'Ajuntament de Betxí ha aconseguit un any més la subvenció del SEPE per a fomentar l'ocupació agrària. En aquesta ocasió, els fons que ascendeixen a més de 58.000 euros han permès contractar durant els mesos d'estiu a 23 veïnes i veïns en atur de la localitat per a treballs agrícoles.


Durant aquest mes de juliol ja s'han contractat vuit treballadors, per a agost s'incorporaran altres vuit i al setembre seran set persones les que realitzaran aquestes labors. 


A més, el consistori també ha aconseguit una subvenció de més de 8.000 euros del Pla d'Ocupació de la Diputació de Castelló per a la contractació d'una persona més durant els mesos de juliol, agost i setembre.


Les principals labors que es realitzaran durant aquest període seran el sanejament de barrancs i rius, esbrossar camins i la neteja de les zones pròximes a les muntanyes del Solaig, Penya Negra i Montserrat.


La primera edil, Carla Nebot, ha assenyalat que “aquestes subvencions són molt importants, ja que permeten fomentar l'ocupació i, a més, es fan tasques fonamentals per a adequar els voltants de la localitat i reduir els riscos d'incendis a l'estiu i problemes d'inundacions en l'època de les pluges torrencials de tardor”.

COMENTARIS

Per a comentar cal iniciar sessió

Comments
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page