top of page
ACTUALITAT
TRANSBETXÍ

Jose Vedrí i Alfonso Ramírez guanyen el ral·li TransBetxí

Analitzem com ha estat la trajectòria fins a obtindre el primer premi.

Jorge Gumbau Mollar

1 de maig de 2024, a les 7:00:00

Jose Vedri i Alfonso Ramírez moments abans de la carrera 


Aquesta és la 4a vegada que guanyen la carrera (2018, 2019, 2022 i 2024) encara que segons ens conta Alfonso, copilot de l'equip, “esta edició ha sigut especial perquè han estat els millors pilots actuals jugant-s'ho tot en igualtat de condicions i finalment per 2 segons ha guanyat Jose”. 


Tot va començar farà ara sis anys quan Alfonso i Jose, amb una estreta relació familiar, van decidir formar un equip. Ambdós havien competit abans, però no ho havien fet junts. Vedrí havia guanyat sis edicions anteriorment i Alfonso una. 


La relació de Jose en el món del ral·li va començar quan tenia dotze anys que ja competia en carreres de Motocròs a escala nacional i en la Comunitat Valenciana, quan va fer díhuit anys no va perdre l’oportunitat i es va inscriure al TransBetxí. Alfonso, en canvi, no havia participat mai en un altre tipus de competició que no foren els motorets de Betxí.  Ningú d’ells tenia cap familiar que anteriorment haguera participat en aquesta modalitat de ral·li i es van llençar a rodar pels camins del terme.


Enguany tenien pensat canviar la màquina, encara més, el ral·li els ha pillat en procés de construcció d’un nou motoret que van començar en gener. Lamentablement, a causa de l’avançament de les dates de les proves, no van poder rodar amb ell. 


Jose Vedrí i Alfonso Ramírez durant la competició (Foto: Alejandro Milort)


L’entrenament ha estat decisiu en la seua victòria, cada cap de setmana un mes abans del ral·li anaven a entrenar al circuit preparat per a tornar-li a agafar la pràctica, perquè d’un any a un altre es perd un poc la tècnica, segons ens confirmen.


No hi ha dubte que el ral·li s’ha convertit en més que una simple competició. “Al final és una xicoteta família” destaca Vedrí que continua “venen els pilots d’Alemanya amb els quals tenim molt bona relació”. Segons ens conten és un lloc de retrobament d’amics on hi ha molta companyonia. 


Després de la victòria toca renovar piles i preparar-se per a l’any que ve. 


COMENTARIS

Per a comentar cal iniciar sessió

Comments
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page