top of page
ACTUALITAT

Betxí va acullir el Campionat Comunitat Valenciana de Ciclisme de CRI Dones i Paraciclismo

La prova es va disputar el passat diumenge 12 de maig a les 9 hores al carrer Vilavella i auxiliars de la CV-10

Ajuntament de Betxí

2 de juny de 2024, a les 7:00:00


Betxí va acollir el passat diumenge 12 de maig Campionat Comunitat Valenciana C.R.I. de Dones, pertanyent a la *Challenge de la C.V., i el Campionat Comunitat Valenciana de paraciclisme sota l'organització del Club Ciclista Cicloclínic.


L'alcaldessa de Betxí, Carla Nebot, ha apuntat que “el Campionat Comunitat Valenciana de Dones i paraciclisme representa un esdeveniment significatiu en el panorama esportiu del nostre territori i en la promoció de la igualtat de gènere i la inclusió de persones amb discapacitat en l'esport”, i en la qual destaca la implicació del Club Ciclista CICLOCLINIC. 


L'esdeveniment no sols va ser una competició d'alt nivell amb diversos Campions d'Espanya, sinó també una plataforma per a “promoure valors fonamentals com la igualtat d'oportunitats i la inclusió en l'esport”. Dones de l'organització van avançar la participació de ciclistes destacades i reconeguts atletes paralímpics. “Des del consistori no hem dubtat a poder acollir esta prova que fomenta la igualtat i la inclusió, i des del primer moment expressem l'interés per ser part d'un esdeveniment que promou valors tan importants”.


El Campionat Comunitat Valenciana C.R.I. de Dones i paraciclisme és una gran oportunitat per a donar suport a la inclusió i la diversitat Esportiva. A les nou del matí va arrancar la prova que va comptar amb sis categories en dones, i huit en la prova paraciclista. “Una gran oportunitat per a veure ciclisme de qualitat en el nostre municipi”, ha finalitzat Nebot.

COMENTARIS

Per a comentar cal iniciar sessió

Comments
Kommentare konnten nicht geladen werden
Es gab ein technisches Problem. Verbinde dich erneut oder aktualisiere die Seite.
bottom of page