top of page
ACTUALITAT
MEDI AMBIENT

Betxí organitza una eixida de neteja a la muntanya

El consistori promou unes jornades de conscienciació del reciclatge amb el repartiment de 900 portabocadillos en els centres educatius del municipi

Redacció

1 de juliol de 2024, a les 7:00:00

Voluntaris i voluntàries després de la jornada de neteja


L'Ajuntament de Betxí va organitzar per a diumenge passat 26 de maig la Jornada “Netegem el Terme” en la qual es va realitzar una eixida per a netejar la muntanya de la Mina i les sendes. L'alcaldessa del municipi, Carla Nebot, hi va animar als veïns i veïnes a participar en “una jornada de neteja i de conscienciació per a mantindre l'entorn natural més pròxim al nostre nucli urbà més lliure de residus”.


A les nou i mitja va arrancar la jornada des de PAVIMBE i va finalitzar a les dues del migdia. Durant la jornada es va repartir el material necessari per a arreplegar els residus que es trobaven a la muntanya. “Es tracta d'una iniciativa al costat de Reciplasa en la qual busquem conscienciar a la població de la importància del reciclatge, l'educació a la muntanya per a millorar el nostre municipi i el nostre entorn”, ha explicat la primera edil.


No fa falta inscripció per a participar en la jornada, “solament assistir i participar en ella. Es tracta d'una activitat per a compartir en família, veïns i veïnes, i per a conéixer el nostre pulmó verd, i alhora, contribuir a netejar l'entorn”, ha destacat Nebot.


Al costat d'això, el consistori durà a terme el repartiment de 900 portabocadillos en els centres educatius del municipi amb l'objectiu d'“evitar el paper d'alumini i les bosses de plàstic per a portar els esmorzars de l'alumnat, i d'esta manera, contribuir també a millorar el medi ambient amb estos xicotets gestos” al setembre. 


Durant el mes de juny també es va convocar de manera voluntària a una altra segona batuda contra la contaminació dels entorns rurals de la localitat. Esta jornada es va desenvolupar el dia 6 de juny i es va concentrar en la zona de la Muntanyeta de Sant Antoni.

COMENTARIS

Per a comentar cal iniciar sessió

Comments
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page