top of page
ACTUALITAT

Betxí amplia la seua xarxa de carril bici per a arribar a la zona d'oci

Aquest nou tram ciclista s'uneix així a les desenes de quilòmetres que recorren la localitat i que ha aconseguit enllaçar el nucli urbà amb les zones industrials i d'oci dels seus voltants.

Aj.

1 de febrer de 2024, a les 8:00:00

Betxí ha inaugurat un nou tram de la xarxa de carril bici que recorre la localitat. Aquest nou tram té com a finalitat unir la passarel·la, que serveix com a porta d'entrada per als vianants i ciclistes a Betxí, amb el polígon industrial Molí Llop.


Aquest nou carril bici ha aconseguit anellar amb la resta de trams de la xarxa ciclista del municipi, i a més ha connectat el poble amb una nova zona d'oci inaugurada fa poques setmanes. Aquesta nova zona d'oci, el parkour, té ara una nova via d'accés més segura i directa des de la urbe.


Des que Compromís va entrar en el govern de Betxí, s'han construït desenes de quilòmetres de via ciclista que és utilitzada diàriament per esportistes i per la gent que la transita per a anar a treballar.


L'alcaldessa i el seu equip tenen com a objectiu seguir amb l'ampliació d'aquesta xarxa ciclista per la localitat i els seus voltants, seguint d'aquesta manera amb els objectius proposats en el procés de participació ciutadana.

COMENTARIS

Per a comentar cal iniciar sessió

Comments
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page