top of page
ACTUALITAT

Les festes de Sant Joan compleixen 35 anys

Últim dia de les festes

Som Betxí

30 de juny de 2023, a les 22:00:00


Enguany es compleixen 35 anys de la primera vegada que el nostre poble va celebrar les festes de Sant Joan, unes festes ja consolidades en les quals els veïns del barri, i tot aquell que vol assistir, gaudeixen cada any.


Durant aquestes festes hem pogut gaudir d'activitats diverses com la tradicional ofrena, la cantada d'albades, la processó, els bous, el teatre a la fresca i el karaoke, entre altres.


Hui és l'últim dia, aquesta és la programació. A les 13.00 hores podrem gaudir de l'entrada i prova de vaques de Germán Vidal de Cabanes. Es realitzarà un descans per a menjar i a les 18.00 hores continuaran les vaques. A les 19.30 hores s'exhibirà un bou cerril de la ramaderia Gerardo Ortega patrocinat per la penya Sant Joan i Les Primeres. A les 21.30 hores sopar pels carrers del barri i a les 23.00 hores s'embolarà el bou exhibit a la vesprada, en acabar s'embolarà un bou de Germán Vidal. En finalitzar els actes taurins es donarà principi a la discomòbil en l'encreuament dels carrers Luís Pérez i Carrer Sant Antoni.


El diumenge és definitivament l'últim dia i es tanca el programa amb un concert de la Unió Musical de Betxí en la placeta de Sant Joan a les 20.00 hores i per a acabar la correguda de la traca de fi de festes amb focs d'artifici a les 22.00 hores.

COMENTARIOS

Para comentar es necesario iniciar sesión

Comments
No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page