top of page
LITERÀRIA

La estrella de ébano - Francisco Toledo Lobo

Carla Nebot

1 de desembre de 2023, a les 8:00:00

Editorial: GRIJALBO

Temàtica: Literatura, Novel·la Contemporània

Any Publicació: 08/06/2023

Numero de pagines: 608


Una dona lluitadora i valerosa

Airam sempre aconsegueix allò que es proposa. La seua ambició i talent l'han convertit en capitana d'un gran vaixell de salvament marítim, però la seua primera travessia a bord del Clara Campoamor es veu marcada per una troballa funesta.


Una tragèdia al mediterrani

Els cossos de cinc joves africanes suren a l'aigua creant una tràgica composició en forma d'estrella. Després de rescatar els cadàvers, la capitana no es pot deixar de preguntar per què van morir i per què les van trobar lligades les unes a les altres.

Quina relació hi havia entre elles? Que les va empényer al mar?


Un viatge cap a la vertiat

El fatídic rescat està a punt de deslligar un tsunami a la vida d'Airam. La capitana vol esbrinar que els va passar a aquestes dones, encara que per això haja de viatjar fins al cor de Nigèria.


LA COMMOVEDORA HISTÒRIA D'UNES DONES QUE VAN SOMIAR AMB LA LLIBERTAT, PERÒ A VOLS VAN ARRIBAR EL FUTUR.


Francisco Toledo Lobo és doctor en Matemàtiques i catedràtic de Ciències de la computació i Intel·ligència artificial a la Universitat Jaume I, institució de la qual va ser rector durant nou anys. També va ser president de l'Autoritat Portuària de Castelló, de l'organisme públic Ports de l'Estat i del consell d'administració de SASEMAR, la Societat de Salvament i Seguretat Marítima. A més, va posar en marxa i va presidir la Fundació Isonomia, dedicada a l'assessorament i l'orientació en matèria d'igualtat.

Ha rebut distincions honorífiques com el títol Doctor Honoris causa per la Universitat Ricardo Palma de Lima, la medalla d'or Machu Pichu de l'Institut Nacional de Cultura del Perú i les medalles d'honor de la Universitat Jaume I i de l'Autoritat Portuària de Castelló.

Actualment escriu de forma habitual article d'opinió a diferents diaris. L'estrella de banús és la primera novel·la.

COMENTARIOS

Para comentar es necesario iniciar sesión

Comments
Impossibile caricare i commenti
Si è verificato un problema tecnico. Prova a riconnetterti o ad aggiornare la pagina.
bottom of page