top of page
ACTUALITAT

Finalitzen les Festes Majors 2023.

Ha culminat la setmana de festes després d’una llarga infinitat d’actes per a tots els gustos i per a totes les edats

Jorge Gumbau Mollar

1 d’octubre de 2023, a les 7:00:00

Fotografia del sopar de carn de bou

El passat divendres 15 de setembre van començar les Festes del Santíssim Crist de la Pietat amb la inauguració del mesó del vi, organitzat pels kintos 2024. Malgrat la pluja, va ser un esdeveniment amb gran popularitat on els assistents van poder disfrutar d’una cervesa, un vi o altres tipus de refresc.


Fotografia de la cavalcada infantil

Les ganes de festa no han estat apagades i la gent ha eixit de casa amb ganes de passar-s'ho bé, encara que la pluja ha protagonitzat alguns actes de la setmana. Un dels dies més esperats fou de les paelles, on diverses penyes de la localitat van competir per guanyar el premi a la millor paella de Betxí. En aquesta edició van guanyar el pòdium les següents penyes:

1r premi: AGV-XARLIS

2n premi: REBUIX

3r premi: PENYA BOU


Nit d'orquestra al frontó

La setmana de festes ha estat acompanyada de bons moments, els seus actes més significatius han sigut els bous, la música en directe, les discomòbils, el dia de les paelles, la fideuada gegant, la carn de bou, la cavalcada infantil, entre altres. Quant a la gent, el número de participació ha sigut elevat. Especialment, l’últim dia de festes amb el "Fiestazo MegaStar" i el concert de Dasoul.

 

COMENTARIOS

Para comentar es necesario iniciar sesión

Comments
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page