top of page
LITERÀRIA

El infierno - Carmen Mola

Carla Nebot

1 de novembre de 2023, a les 8:00:00

Editorial: PLANETA

Temàtica: Misteri

Any de publicació: octubre 2023

Nombre de pàgines: 480

 

Sinopsi:

El que pareixia un paradís es va acabar convertint en un infern. Una novel·la negra impactant y pertorbadora al més pur estil Carmen Mola.


Un esgarrifós aixecament de l'exèrcit contra la reina Isabel II tenyeix de sang i morts els carrers de Madrid. El poble en diu la sargentada i l'horror campa per tota la ciutat. Enmig de les canonades i els trets, una ballarina anomenada Leonor i un jove estudiant de Medicina de nom Mauro s'embolcallen en un homicidi involuntari que marcarà les seues vides.


Fugint de la presó o la mort, Leonor ve obligada a acceptar la proposta de matrimoni d'un milionari fandat cubà amb què fuig a l'Havana, però, quan hi arriba, aquest meravellós enclavament del Carib no és el que espera. Les plantacions de sucre i els enginys amaguen la tragèdia d'un esclavisme encara molt viu. I, entre els esclaus, la figura de Mauro sorprén la noia. En un intent desesperat per escapar-se d'aquest infern, tots dos descobriran que l'enginy on es troben oculta una terrible trama per assassinar un grup de terratinents seguint un ritu ancestral brutalment ferotge.

 


Carmen Mola nació en la primavera de 2017, en Madrid, cuando los autores Jorge Díaz, Agustín Martínez y Antonio Mercero decidieron lanzarse a una aventura de creación colectiva que cristalizó en una primera novela, La novia gitana, a la que seguirán La red púrpura, La nena y Las madres. A lo largo de estos años, los tres autores han continuado con sus proyectos personales, tanto novelas como guiones. En 2021 Carmen Mola obtuvo el Premio Planeta de Novela con La Bestia, un apasionante thriller histórico que se ha convertido en la novela más vendida de toda su obra.

COMENTARIOS

Para comentar es necesario iniciar sesión

Comments
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page