top of page
ACTUALITAT
ESPORTS

El Cadet del C.D. Betxí guanya la lliga

El passat 25 de maig es van proclamar els campions de la seua lliga promocionant a la lliga superior

Jorge Gumbau Mollar

1 de juliol de 2024, a les 7:00:00


Després d’una llarga temporada que va començar el 21 d’octubre de l’any passat, els cadets del Club Esportiu Betxí han aconseguit un magnífic resultat fruit del seu treball i esforç. Al llarg de la temporada s’han disputat 26 partits, dels quals sols van perdre 1 empatant en tres. Quant a gols, el club ha aconseguit marcar 141 gols i sols 25 han sigut marcats en la seua contra. Oriol Almela ha estat el màxim golejador de l’equip amb 62 gols, seguidament Diego García amb 18. 


El dia 25 va ser una jornada especial. Els nostres cadets es van enfrontar contra el Club Esportiu Borriana F.B (B) coronant-se campions de lliga amb l’ascens que això suposa. Van ascendir de la categoria 2a cadet Castelló grup 4 a la 1a cadet Castelló (1a regional). Encara que els cadets ho han celebrat ben celebrat, molts d’ells no podran jugar en aquesta categoria l’any vinent, perquè pujaran a la 2a juvenil Castelló. Tanmateix, de segur que les generacions següents els estaran agraïts per l’ascens.

Després de la victòria, en el partit de tornada per a l’ascens entre el C.D.Betxí i el Torrent, els jugadors del primer equip els van fer un passadís de manera honorífica. La celebració no va acabar ací perquè després d’haver estat campions de la seua lliga van decidir enfrontar-se als seus pares i mares en un torneig amistós. La pressió els va superar i van guanyar els pares (segurament, el resultat es va deure a l’esgotament). De tota manera, després de l’amistós, els cadets van desfilar en camió pels carrers del poble fins a arribar a la plaça on el capità de l’equip, Marc Martínez, va pronunciar unes paraules.“Ha sigut una temporada difícil en alguns aspectes, al final quan eres el primer tots volen guanyar-te, però hem pogut en totes les dificultats que hem tingut pel camí, i per això crec que ens mereixem aquesta lliga tan desitjada. Moltes gràcies als familiars que han estat sempre ací, donant suport al nostre equip i fent que la victòria també siga mèrit d'ells”, declara Martínez. 


Ara els cadets es preparen per a descansar un poc abans de mamprendre la següent temporada que esperen acabar-la com esta. COMENTARIOS

Para comentar es necesario iniciar sesión

Comments
Kommentare konnten nicht geladen werden
Es gab ein technisches Problem. Verbinde dich erneut oder aktualisiere die Seite.
bottom of page