top of page
LITERÀRIA

Delito

Carmen Chaparro

Papereria Més Paper

30 de juny de 2023, a les 22:00:00


Editorial: ESPASA

Temàtica: Novel·la Negra/ Novel·la Contemporània/ Thriller

Any Publicació: 2023

Numero de pagines: 504


Sinopsi:

El primer ésser humà rebenta contra l'asfalt a les deu i quaranta-dos minuts de la nit del diumenge dos de juny. Un home que camina a l'altre costat de la plaça alça instintivament la vista. Li dona temps a veure a diverses persones —no sabria dir quantes, li compta després a la policia— en els ampits de les finestres d'un gratacel. I de sobte, abans fins i tot que puga sorprendre's pel que està passant, totes elles salten alhora.

Salten alhora i esclaten contra el sòl quasi al mateix temps. I, de nou, aqueix soroll indescriptible. Encara que molt més intens. Aqueixa càlida nit d'estiu a Madrid deu persones es llancen al buit des de deu habitacions de la planta setena de l'hotel que presideix la Plaça d'Espanya. Cap d'elles s'havia registrat en recepció. No porten res que els identifique. Hi ha una jove que a penes haurà complit els trenta anys, però també algú de més de huitanta. Un cadàver porta damunt roba per valor de

més de sis mil euros. Un altre vist amb peces que li havia entregat una ONG. Els seus mons mai s'han creuat. No es coneixen. No hi ha hoste o empleat que recorde haver-les vist a l'hotel, ni objecte personal a les habitacions des de les quals han saltat; encara que sobre la tauleta de nit del número set-cents setze els investigadors troben un parell de ciris encesos que semblen resar a una xicoteta verge a la qual il·luminen amb suavitat. Aqueixa és només la primera de les sorpreses.


L'autora

Carme Chaparro autora de No soy un Monstruo de l'exitosa trilogia Ana Arén, torna amb una novel·la que no deixarà indiferent a ningú. Després d'una primera pàgina d'impacte, el lector es veurà immers en una història que no li donarà respir i que li mantindrà en suspens mentre acompanya per l'infernal estiu madrileny als seus protagonistes, entre els quals destaca Santiago Munárriz, l'especialista més carismàtic, per al bo i també per al pitjor, de l'Institut Anatòmic Forense.

COMENTARIOS

Para comentar es necesario iniciar sesión

Comments
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page