top of page
ACTUALITAT

Com ha estat el procés fins a la representació del musical Aladín?

Parlem amb Cristina Peirats, coordinadora i directora del musical Aladín

Jorge Gumbau Mollar

1 d’abril de 2024, a les 7:00:00


Segons ens conta la coordinadora i directora d’aquest projecte, Cristina Peirats, tot va començar un dia del curs passat quan un grup de xiquets li van preguntar pel gènere musical i van inquirir per què no feien ells mateixos un. La contestació va ser més aviat peculiar: “Si voleu un musical parleu en direcció”. 


La realitat és que els xiquets i xiquetes van anar a parlar amb direcció i la resposta va ser positiva. A partir d’ací va començar a caminar aquest projecte. “Ens vam llançar a la piscina i vam fer el musical del Rei Lleó”. Va ser un èxit on els xiquets van gaudir d’aquesta manera de representació que combina la música i el teatre.


Fotografia presa durant el musical Aladín


“Ens vam quedar en l’espineta de dir: açò pot ser alguna cosa molt gran. Aleshores enguany vam decidir tornar a repetir l’experiència”. Així es va abordar el repte d’un nou musical, Aladín. Com l’alumnat ho va fer tan bé l’any anterior, segons Cristina ens conta, va decidir pujar el nivell quant a decorats, interpretació i vestuaris. Remarca que enguany el guió ha estat més ben elaborat igual que els balls.


Enguany s’han fet 4 representacions en les quals s’ha vist plasmat el treball de mesos de treball. “El més important no és dir: mireu quina coreografia hem fet. El més important d’açò és com ho han viscut els xiquets des de dins, el bon ambient que es crea en el grup no està pagat”. Es refereix a la millora de les relacions personals entre els xiquets i xiquetes entre ells que han forjat un vincle que recordaran tota la vida. 


COMENTARIOS

Para comentar es necesario iniciar sesión

Comments
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page