top of page
ACTUALITAT

Betxí va acullir el Campionat Comunitat Valenciana de Ciclisme de CRI Dones i Paraciclismo

La prova es va disputar el passat diumenge 12 de maig a les 9 hores al carrer Vilavella i auxiliars de la CV-10

Ajuntament de Betxí

2 de juny de 2024, a les 7:00:00


Betxí va acollir el passat diumenge 12 de maig Campionat Comunitat Valenciana C.R.I. de Dones, pertanyent a la *Challenge de la C.V., i el Campionat Comunitat Valenciana de paraciclisme sota l'organització del Club Ciclista Cicloclínic.


L'alcaldessa de Betxí, Carla Nebot, ha apuntat que “el Campionat Comunitat Valenciana de Dones i paraciclisme representa un esdeveniment significatiu en el panorama esportiu del nostre territori i en la promoció de la igualtat de gènere i la inclusió de persones amb discapacitat en l'esport”, i en la qual destaca la implicació del Club Ciclista CICLOCLINIC. 


L'esdeveniment no sols va ser una competició d'alt nivell amb diversos Campions d'Espanya, sinó també una plataforma per a “promoure valors fonamentals com la igualtat d'oportunitats i la inclusió en l'esport”. Dones de l'organització van avançar la participació de ciclistes destacades i reconeguts atletes paralímpics. “Des del consistori no hem dubtat a poder acollir esta prova que fomenta la igualtat i la inclusió, i des del primer moment expressem l'interés per ser part d'un esdeveniment que promou valors tan importants”.


El Campionat Comunitat Valenciana C.R.I. de Dones i paraciclisme és una gran oportunitat per a donar suport a la inclusió i la diversitat Esportiva. A les nou del matí va arrancar la prova que va comptar amb sis categories en dones, i huit en la prova paraciclista. “Una gran oportunitat per a veure ciclisme de qualitat en el nostre municipi”, ha finalitzat Nebot.

COMENTARIOS

Para comentar es necesario iniciar sesión

Comments
Não foi possível carregar comentários
Parece que houve um problema técnico. Tente reconectar ou atualizar a página.
bottom of page