top of page
ACTUALITAT

Betxí projectarà este estiu Barbie i 20.000 espècies d'abelles en el nou cinema d'estiu

Nebot ha assenyalat que “era necessari que estes pel·lícules les puga veure tothom, ara més que mai”

Redacció

1 de juliol de 2024, a les 7:00:00

Betxí estrena la campanya estival amb la projecció de pel·lícules en el nou cinema d'estiu, i ho farà amb la representació dels dos films que s'han censurat a la Biblioteca Municipal de Borriana. Les pel·lícules Barbie i 20.000 espècies d'abelles es projectaran este estiu en la nostra localitat, dins de la programació del nou cinema d'estiu que realitzarà la Regidoria de Cultura.


L'alcaldessa, Carla Nebot, ha explicat que “es tracta d'un nou projecte perquè els veïns i veïnes tinguen més activitats per a gaudir de l'estiu, i en el qual veiem necessari que estes dues pel·lícules es projecten perquè tothom puga veure que els valors feministes i de les persones trans pertanyen a la nostra vida quotidiana i són part de la nostra societat”.


Barbie és una pel·lícula estatunidenca estrenada l'any passat i dirigida per Greta Gerwig a partir d'un guió que va escriure amb Noah Baumbach. Basada en Barbie, la línia de nines de moda de Mattel, és la primera pel·lícula d'acció en viu de Barbie, després de nombroses pel·lícules animades per ordinador, llançades directes a vídeo i per transmissió televisiva. El film és protagonitzat per Margot Robbie com Barbie, i Ryan Gosling com Ken, i segueix als dos en un viatge d'autodescobriment després d'una crisi existencial.


D'altra banda, 20.000 espècies d'abelles és una pel·lícula dramàtica espanyola de 2023 escrita i dirigida per Estibaliz Urresola Solaguren i protagonitzada per Sofía Otero, Patricia López Arnaiz, Ane Gabarain i Itziar Lazkano. Premiada amb 3 Goya, i amb 15 nominacions, la pel·lícula està ancorada en la realitat, ja que sorgeix arran de la mort de Ekai, un jove transsexual de setze anys i natural de Ondárroa que es va llevar la vida en 2018, deixant una carta en la qual desitjava “ser l'últim que caiguera per este motiu”.

COMENTARIOS

Para comentar es necesario iniciar sesión

Comments
No s'han pogut carregar els comentaris
Sembla que hi ha hagut un problema tècnic. Prova de tornar a connectar o actualitzar la pàgina.
bottom of page