top of page
ACTUALITAT

Betxí amplia la seua xarxa de carril bici per a arribar a la zona d'oci

Aquest nou tram ciclista s'uneix així a les desenes de quilòmetres que recorren la localitat i que ha aconseguit enllaçar el nucli urbà amb les zones industrials i d'oci dels seus voltants.

Aj.

1 de febrer de 2024, a les 8:00:00

Betxí ha inaugurat un nou tram de la xarxa de carril bici que recorre la localitat. Aquest nou tram té com a finalitat unir la passarel·la, que serveix com a porta d'entrada per als vianants i ciclistes a Betxí, amb el polígon industrial Molí Llop.


Aquest nou carril bici ha aconseguit anellar amb la resta de trams de la xarxa ciclista del municipi, i a més ha connectat el poble amb una nova zona d'oci inaugurada fa poques setmanes. Aquesta nova zona d'oci, el parkour, té ara una nova via d'accés més segura i directa des de la urbe.


Des que Compromís va entrar en el govern de Betxí, s'han construït desenes de quilòmetres de via ciclista que és utilitzada diàriament per esportistes i per la gent que la transita per a anar a treballar.


L'alcaldessa i el seu equip tenen com a objectiu seguir amb l'ampliació d'aquesta xarxa ciclista per la localitat i els seus voltants, seguint d'aquesta manera amb els objectius proposats en el procés de participació ciutadana.

COMENTARIOS

Para comentar es necesario iniciar sesión

Comments
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page