top of page
ESPORTS

Betxí amb l'esport

Hector García - Regidor d'esports (Compromís)

1 de setembre de 2023, a les 7:00:00

L’esport s’ha convertit en un concepte obligatori a les nostres vides i amb tants profits que ens aporta, tots haguérem de practicar-ne.


D'acord amb estudis d’especialistes, l'activitat física i esportiva ens dona infinitats de beneficis: permet una millora en el sistema cardiovascular i de la mobilitat, evitant dolors musculars per contractures o per falta d'ús, redueix l'estrés, la depressió, l'ansietat i altres alteracions… i a més a més ens ensenya una sèrie de valors com el respecte, la inclusió, la igualtat i un dels més importants, el treball en equip.


A Betxí podem estar ben orgullosos dels nostres esportistes, ja que en tenim de tots els nivells a banda de tindre també moltíssimes i diferents modalitats. Aquestos i aquestes esportistes són premiats any rere any pels seus objectius aconseguits i a més, són reconeguts a la magnífica gala de l’esport local, una iniciativa que el 8 de setembre de 2023 a les 19:30 h. en el teatre municipal (dins de la setmana cultural) compleix deu anys, celebrant-se així la seua “X” edició.


Des del 2013 i fins ara han passat centenars d’esportistes i aquest any comptarem amb:


● Rafael Mollar Gumbau, campió de tir olímpic provincial - Premi al millor esportista individual.

● Adriana Carda Cabeza, subcampiona d'Espanya en la modalitat sòl - Premi a l’esportista revelació.

● Club Deportivo Betxí, 100 anys d'història - Menció especial.

● Cadet femení Handbol Betxí, campiones de lliga Castelló-València - Premi al millor equip.

● Jose Pascual Seglar Remolar i Jose Antonio Gozalbo Adelantado, practicar disciplina d’arts marcials des dels anys huitanta - Reconeixement a la seua trajectòria esportiva.


ENHORABONA!

COMENTARIOS

Para comentar es necesario iniciar sesión

Comments
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page