top of page
ACTUALITAT

El vi i la música configuren unes jornades inoblidables

El Festival Guitarra i Vi clausura la seua octava edició amb un rotund èxit

Redacció

1 de juliol de 2024, a les 7:00:00


El mes de juny ha estat marcat a Betxí per la celebració de l'octava edició del Festival Guitarra i Vi, un esdeveniment que ha conjuminat música de qualitat amb la degustació de vins de la terra. El festival ha tingut lloc en l'incomparable marc del Palau-Castell de Betxí, oferint al públic l'oportunitat de gaudir d'una experiència única en un entorn privilegiat.


Tres cites per a gaudir de la millor música de guitarra

El festival ha comptat amb un total de tres concerts, que han tingut lloc els dissabtes 1, 8 i 15 de juny. L'encarregat d'obrir el cicle va ser el guitarrista anglés Tom Kerstens, una de les figures més importants en el món de la guitarra a Anglaterra, segons l'alcaldessa de Betxí, Carla Nebot. El 8 de juny, el públic va poder gaudir de la música del txec Petr Vit, mentre que el fermall d'or el va posar l'italià Illian Panebianco, descendent d’emigrants cubans i italians que es va iniciar en el món de la música als cinc anys d’edat. Cadascun dels concerts ha estat acompanyat per una degustació de vins d'un celler diferent: Domini de Loalva i Terrasses de Outeiro (els dos últims concerts), cosa que ha permés als assistents gaudir d'una experiència sensorial completa.


Un èxit rotund de públic

El Festival Guitarra i Vi veure ha sigut un rotund èxit de públic, amb totes les entrades esgotades en les tres jornades, on el públic ha pogut gaudir de la música d’aquest instrument tan íntim i sensible com és la guitarra acompanyada d’un bon vi en un ambient íntim i acollidor.


També les jornades han tingut un impacte positiu en l'economia de Betxí, ja que han atret a visitants de tota la comarca i fins i tot d'altres províncies. A més, el festival ha contribuït a dinamitzar la vida cultural del municipi, oferint als veïns una alternativa d'oci de qualitat.


Un futur prometedor

El Festival Guitarra i Vi veure té un futur prometedor. La qualitat de les propostes musicals i la cuidada organització de l'esdeveniment han convertit a este festival en un referent cultural a la comarca. L'organització ja està treballant en la programació del pròxim any, amb l'objectiu de continuar oferint al públic una experiència única.


L’edil, Carla Nebot, ha declarat als mitjans que “la resposta del públic ha sigut molt important, i això ens anima a repetir en este festival de música que no busca augmentar l'aforament, sinó millorar la qualitat artística i que es convertisca en referència cultural a les comarques de Castelló”.


En definitiva, el Festival Guitarra i Vi ha sigut un gran èxit que ha contribuït a enriquir l'oferta cultural i turística de Betxí. Un esdeveniment que sens dubte s'ha convertit en una cita ineludible per als amants de la música i el vi.

COMENTARIOS

Para comentar es necesario iniciar sesión

Comments
No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page