top of page
ACTUALITAT

Canvis innovadors en l'aparcament de Betxí

Redacció

1 d’abril de 2024, a les 7:00:00

Avinguda Primer de Maig després del pintat de les línies d’aparcament (Foto: Jorge Gumbau)


L'Ajuntament de Betxí va anunciar el passat 13 de març una sèrie de canvis revolucionaris en l'organització de l'aparcament a l'avinguda Primer de Maig, amb l'objectiu de millorar la seguretat dels conductors i optimitzar l'ús de l'espai urbà.


El principal canvi introduït és el gir radical en el sentit de les places d'aparcament. Seguint les recomanacions de la Direcció General de Trànsit i després d'un estudi exhaustiu, s'ha optat per disposar les places en forma d'espiga invertida. Aquesta disposició no només millorarà la visibilitat dels conductors, sinó que també reduirà el risc d'atropellaments, especialment per als vehicles de dues rodes.


Aquesta innovadora iniciativa pretén la millora de la circulació a l'avinguda Primer de Maig i no es descarten futurs canvis en altres zones del municipi. La disposició en forma d'espiga invertida permet estalviar fins a un 10% d'espai per plaça d'aparcament, una mesura que contribuirà a alleujar la congestió del trànsit i a millorar la fluïdesa dels vehicles.


Conforme al comunicat de la Regidoria d’Urbanisme, els conductors són instats a tenir en compte aquests canvis en la disposició de l'aparcament i a seguir les indicacions proporcionades per evitar possibles sancions. Així mateix, es recomana encaridament la col·laboració de tots els ciutadans per a una transició harmoniosa cap a aquest nou sistema d'aparcament.


L'Ajuntament de Betxí sembla reafirmar el seu compromís amb la seguretat viària i la millora constant de la mobilitat urbana, i s'ha compromés a continuar implementant canvis innovadors que beneficien a la població. 

COMENTARIOS

Para comentar es necesario iniciar sesión

Comments
No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page