top of page

SERVEI DE PUBLICACIONS

Hola 👋!

Si eres ací és perquè vols participar en aquest projecte, ser una part de les veus que sonen pel poble. Vols ser lliure escrivint i compartir la teua llibertat. Vols ajudar Betxí a ser Betxí 🤝
Aquest periòdic és com un organisme viu, cada òrgan compleix la seua funció. Darrere de cada projecte hi ha moltes ments i voluntaris treballant perquè el lector el puga gaudir.

Perquè publiquem el teu article, només tenim dues regles✌️:
1a - Sigues tu mateix. Deixa't fluir, utilitza el teu estil, escriu del tema que més t'agrade (sempre amb un mínim de coneixements🧠).

2a - Respectar a tothom. Aquest és un periòdic d'àmbit local, i per a ser la veu d'un poble cal respectar al poble, a totes les opinions. Es pot escriure de tots els temes però sempre des del respecte🫂.

📣Abans de posar-te a escriure t'aconsellem pegar-li una ullada al nostre periòdic, si no l'has llegit alguna volta, i a l'apartat de seccions a fi que veges on pot encaixar el teu article.

Una vegada hages redactat el teu escrit (en la plantilla que s'adjunta en «documents adjunts»), envia'ns-la al nostre correu electrònic sombetxi@gmail.com o mitjançant la tramitació electrònica i ens posarem en contacte amb tu. Recorda que has de fer-ho com a mínim tres dies abans de la publicació (les publicacions són els primers dies de mes).

⚠️Abans d'enviar-nos el teu article, t'aconsellem llegir el llibre d'estil de la revista, on de segur que tronaràs informació que et serà de gran ajuda.

Una salutació,
La direcció de Som Betxí

 

Documents Adjunts

bottom of page